Amerika.Nu är en oregelbundet uppdaterad webskrift som med en konservativ prägel kommenterar samtidens USA.


Tio senaste:

Valvaka 2008

Vådan av att avväpna laglydiga medborgare

Giuliani och Menino - mer som varandra än andra

Valvaka 2006: Kongressval, delstatsval, folkomröstningar

I Wal-Mart finns det sex Amerika

Djävulen bär Prada

Invånare och väljare i USA

Uppsagd i USA.

Kom. Hem. Nu.

Metros vulgära chefer väcker avsky

Om Amerika.NuSAMHäLLE

Nyårslöften

2002-12-30

Man kan inte ha ett nyår utan löften. Mina nyårslöften tenderar dock att vara både meningslösa och kortlivade, varför jag i stället valt att formulera löften åt andra att uppfylla.

Charlie Weiss, Offensive Coordinator, New England Patriots: Jag lovar att skaffa två offensive tackles som håller NFL-klass. Jag lovar att använda passningar som går längre än 10 yards. Jag lovar att hitta en quarterback som kan kasta sådana passningar.

Mike Elder, Program Director, WRKO: Jag lovar att snarast dumpa Michael Savage och ersätta honom med "VB".

Hillary Clinton, senator, New York: Jag lovar att inte tjata om förlängd a-kassa förrän jag gjort det allra enklaste tänkbara för att fixa nya jobb: Rösta för oljeborrning i Alaskas ödemark. Det är energipolitiskt smart, det är säkerhetspolitiskt smart, det är ekonomiskt smart.

Nicholas Cage, skådespelare: Jag lovar att gå i pension.

Billy Bulger, rektor, University of Massachusetts: Jag lovar att göra allt jag kan för att hjälpa polis och åklagare få fast på min bror "Whitey".

Lorne Michaels, Executive Producer, Saturday Night Live: Vi på Saturday Night Live strävar efter att bringa USAs hushåll högkvalitativ underhållning varje lördagkväll. För att säkerställa den traditionen kommer vi i år att ha ett inslag i varje program med namnet "Fem Minuter Tracy Morgan Utan Hämningar".

Rocky Long, coach, New Mexico University's fotbollslag: Jag lovar att rekrytera en kicker som är bättre på att sätta extrapoäng än på att baka kakor.

George W. Bush, president, USA: Jag utfärdar tre löftningar. Det första är att skyndsamt göra slarvsylta av Saddam Husseins regim. Det andra är att förvandlera Kriget mot Terror till Kriget mot Wahaberna (vilka frambent går under namnet Ondskans Sekt). Det tredje är att inte tillåta mina polare i politiken och näringslivet att sko sig på de amerikanska skattebetalarna genom fixade kontrakt.

Fru Amerika.Nu: Jag lovar att laga en massa god mat åt min man. Det har han gjort sig förtjänt av.

2003, år: Jag lovar att bli mycket bättre än 2002.
Amerika Nu Amerika Nu Amerika Nu

Amerika.Nu - USA utan ursäkter

Photos from the U.S.: Picture America