Amerika.Nu är en oregelbundet uppdaterad webskrift som med en konservativ prägel kommenterar samtidens USA.


Tio senaste:

Valvaka 2008

Vådan av att avväpna laglydiga medborgare

Giuliani och Menino - mer som varandra än andra

Valvaka 2006: Kongressval, delstatsval, folkomröstningar

I Wal-Mart finns det sex Amerika

Djävulen bär Prada

Invånare och väljare i USA

Uppsagd i USA.

Kom. Hem. Nu.

Metros vulgära chefer väcker avsky

Om Amerika.NuKRIGET

Bytes: Svensk familj mot svensk jihadist

2004-07-09

Till slut fick den svenska regeringen som den ville. I utbyte mot att USA tog hand om den svenska familjen som terroriserades av muslimer fick Sverige tillbaka sin muslimska terrorist. Terrorist? Jag menar förstås fjällvandrare.

Men det är lätt att förstå förväxlingen. Vilken svensk fjällvandrare har inte misstagits för att vara islamitisk terrorist? Hände mig jämt när jag traskade omkring ovanför trädgränsen. Det inser ju vem som helst att det är svårt se skillnad på en jihadist som lyssnar på en imam som gapar "Mörda judarna! Mördarna amerikanarna! Mörda hedningarna" och en fjällvandrare som lyssnar på en meterolog som ropar "8 grader, sydostlig vind, två sekundmeter, molnfritt." Och vid sidan av Härjedalen och Jämtland torde västra Pakistan vara ett av de populäraste resmålen för svenska fjällvandrare.

Undsättningen av Närkejihadisten är onkeligen det bästa utrikesdepartmentets käcka dimplomater gjort sedan de hämtade hem den s.k. 22-åringen från Pakistan. Men låt inte gammalt groll solka glädjen över att folkhjälten Sven Eriksson kunnat återvända till sitt älskade fosterland. Det är trots allt mer än vad hans stackars kusin Maria kommer att kunna göra, ty jiha...fjällvandrarna gillar inte hennes reaktionära oförmåga att bejaka mångfalden. Så hon har pliktskyldigt gjort vad svenska kyrkans ärkebiskop uppmanat henne att göra: Hon har givit utrymme åt islam. "Idag är vi alla fjällvandrare" som Expressen skulle uttrycka det.

Den svenska regeringen har förklarat sin iver över att få tillbaka skogsmulletalibanen med att allt den ville var att han antingen skulle ställas inför rätta eller frisläppas. Det är samma princip som regeringen åberopar i fallet med snutmörderskan Annika Östberg, som dömdes till livstids fängelse efter att ha erkänt sin skuld...nej, vänta, i det fallet följer den svenska regeringen den väletablerade rättsprincipen att invandrade mördare inte ska sitta i fängelse.

Sedan de arabisk-muslimska terroristdåden i Madrid har det spekulerats om hurvida Spanien har kapitulerat. Det är ingen diskussion som behöver föras vad gäller Sverige. Kalifatets sak är Sveriges! Alla rykten om att motståndet mot USA har upphört är falska. Sassa brassa mandelmassa vi vill skåda tornen krascha!

Fotnot: Namnen Sven och Maria Eriksson är fingerade.
Amerika Nu Amerika Nu Amerika Nu

Amerika.Nu - USA utan ursäkter

Photos from the U.S.: Picture America